Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ons nieuwe forum is online!

Daily Nintendo heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een compleet nieuw forum en vanaf nu is deze dan ook online! We nodigen jullie allemaal uit om een kijkje te nemen én gezellig mee te praten op het forum, want samen maken we het gezellig!

dnnieuwsDaily Nintendo heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een compleet nieuw forum en vanaf nu is deze dan ook online! We nodigen jullie allemaal uit om een kijkje te nemen én natuurlijk gezellig mee te praten op het forum, want samen maken we het gezellig! Klik hier om direct naar het forum te gaan. Je kunt meteen meepraten op het forum als je bent ingelogd met je Daily Nintendo account. Heb je deze nog niet? Maak er hier gratis een aan.

Op het forum kun je natuurlijk gezellig meepraten maar ook contact opnemen met andere gebruikers, hun profiel bekijken en hem/haar als vriend toevoegen en zijn/haar posts favoriten! We hopen je snel te zien op ons compleet vernieuwde forum!

UPDATE We merken dat sommige posts op het forum alsmede nieuw gemaakte topics niet direct online komen. Deze moeten dan handmatig worden goedgekeurd. Het gebeurt niet vaak maar mocht jouw post of topic niet meteen online komen, dan is dat de reden.