Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Race jij mee? Vanavond 20:00 uur: MK8 toernooi

Klaar voor de start...? Vanavond om 20:00 uur gaan we racen met Mario Kart 8 in ons eigen Daily Nintendo toernooi. Heb jij zin om mee te doen? Zorg dan dat je om 20:00 uur online bent in het Daily Nintendo toernooi. We zullen tevens

WiiU_MarioKart8_illu01_E3Klaar voor de start…? Vanavond om 20:00 uur gaan we racen met Mario Kart 8 in ons eigen Daily Nintendo toernooi. Heb jij zin om mee te doen? Zorg dan dat je om 20:00 uur online bent in het Daily Nintendo toernooi. We zullen tevens de chatbox bovenaan de site plaatsen zodat jullie tussen het racen door gezellig met elkaar kunnen praten.

Hoe ga je naar het Daily Nintendo toernooi in Mario Kart 8? Kies online race voor 1 speler – ga naar toernooi – kies voor toernooi met code en voer onze toernooicode in: 8053 – 9697 – 4890.

UPDATE: Bekijk de leukste hoogtepunten van het toernooi hier op het forum. Wil je zelf ook een video posten? Dat kan natuurlijk!