Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Phoenix Wright: Dual Destinies op de iOS

Dual Destinies is alweer het vijfde deel in de reeks van deze game, en tevens ook de eerste titel uit de serie die op de Nintendo 3DS verscheen.Daarentegen heeft Capcom besloten dat de titel geen Nintendo 3DS-exclusieve titel zal blijven.

phoenix_wright_ace_attorney_dual_destinies_04Capcom brengt haar Phoenix Wright Ace Attorney: Dual Destinies uit op iOS voor een goedkopere prijs.

Ace Attorney: Dual Destinies is een spel van Capcom dat eerder werd uitgebracht op de Nintendo 3DS. Het spel maakt deel uit van een serie spellen waarin de advocaat Phoenix Wright strijd voor gerechtigheid. Dual Destinies is alweer het vijfde deel in de reeks van deze game, en tevens ook de eerste titel uit de serie die op de Nintendo 3DS verscheen. Eerdere delen uit de serie verschenen in Europa op de Nintendo DS.

Daarentegen heeft Capcom besloten dat de titel geen Nintendo 3DS-exclusieve titel zal blijven. Zo heeft de uitgever ervoor gekozen om de titel ook op de iOS aan te gaan bieden. Zo kan men in Japan het spel nu met upgradede HD visuals downloaden op haar iOS ondersteunende systeem.

In Japan kan men het spel downloaden, en daarbij de eerste zaak uit het spel gratis spelen. Daarnaast kunnen Japanners zaak 2-5 aanschaffen voor 600 Yen per stuk. Ook is er een pakket beschikbaar met alle vier de zaken erin voor 2000 Yen. Alles bij elkaar is deze geupgrade variant van de Ace Attorney-titel goedkoper dan de Nintendo 3DS versie welke in Japan ongeveer 5,990 Yen kost.

De iOS versie komt binnenkort naar het westen. Vooralsnog is er geen releasedatum bekend.

Wat vind jij ervan dat dit spel een iOS-versie krijgt?