Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht: New Nintendo 3DS niet Regio Locked!

Vorige week tijdens een Japanse Nintendo Direct is er een nieuwe versie van de 3DS aangekondigd, de New Nintendo 3DS (LL). Deze console zal onder andere een extra Circle Pad, NFC integratie en extra knoppen hebben. Nog geen week na de reveal zijn erl al meerdere geruchten verschenen.

New 3DSVorige week tijdens een Japanse Nintendo Direct is er een nieuwe versie van de 3DS aangekondigd, de New Nintendo 3DS (LL). Deze console zal onder andere een extra Circle Pad, NFC integratie en extra knoppen hebben.

Nog geen week na de reveal zijn erl al meerdere geruchten verschenen. Zo zou de CPU snelheid meer dan verdubbeld zijn. Vandaag heeft Nintendomination van dezelfde bron die beweerde dat de CPU een upgrade heeft gekregen dat de nieuwe 3DS geen regio lock zal hebben en dat er grote veranderingen voor NNiDs aan zitten te komen.

 

 

Hopen jullie dat deze geruchten kloppen? Laat het ons weten in de comments.

Update: ondertussen is dit gerucht door Nintendo ontkracht.