Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mega Rayquaza maakt zijn opkomst in Pokémon

Eerder wisten we via de CoroCoro te vermelden dat er nog interessant nieuws op ons stond te wachten met betrekking tot de legendarische Pokémon Rayquaza. Deze Pokémon had namelijk een enorm geheim betreffende de Mega Evoluties. Nu krijgen we daar meer over te horen...

rayquaza-in-pokemon-x-and-y-tumblrRayquaza’s Mega Evolutie is bevestigd via een nieuwe trailer.

Eerder wisten we via de CoroCoro te vermelden dat er nog interessant nieuws op ons stond te wachten met betrekking tot de legendarische Pokémon Rayquaza. Deze Pokémon had namelijk een enorm geheim betreffende de Mega Evoluties. Nog steeds is niet alles rondom dit geheim onthuld, maar wel is duidelijk geworden dat Rayquaza sowieso een Mega Evolutie zal krijgen. Opvallend, daar zijn tegenhangers Groudon en Kyogre juist geen Mega Evolutie, maar een Primal Evolutie kregen. Waarom dit zou zijn wil The Pokémon Company nog niet kwijt, daar dit onderdeel uit zal maken van het verhaal van de nieuwe Pokémon remakes Pokémon Alpha Sapphire en Pokémon Omega Ruby.

Ook is bekend geworden dat Rayquaza een nieuwe abillity kennen, namelijk Delta Stream. Dit zorft voor een nieuw weer effect dat het huidige weer ongedaan maakt. Tevens maakt het type-aanvallen die zwak zijn tegen flying-type Pokémon minder succesvol tegenover elke Flying-type Pokémon in de battle. Zolang Rayquaza nog meevecht uiteraard. Ook zal Rayquaza de nieuwe move Dragon Ascent kennen. Vooralsnog wordt deze gepresenteerd als de sterkste Flying-aanval die er is, maar meer is er nog niet bekend.

Bekijk hieronder de trailer en zie hoe Mega Rayquaza eruit ziet.