Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

ND: Releasedatum DLC-pakket voor Mario Kart 8

Tijdens de laatste Nintendo Direct is bekend gemaakt dat het eerste DLC-pakket voor Mario Kart zal verschijnen op 13 november. We wisten al dat dit pakket in november te downloaden zou zijn, maar de exacte datum was nog niet bekend. We weten nu ook wat er allemaal bij de DLC...

DLC1_LinkKartTijdens de laatste Nintendo Direct is bekend gemaakt dat het eerste DLC-pakket voor Mario Kart zal verschijnen op 13 november. We wisten al dat dit pakket in november te downloaden zou zijn, maar de exacte datum was nog niet bekend. We weten nu ook wat er allemaal bij de DLC inbegrepen zal zijn.

Drie nieuwe personages:
– Link
– Cat Peach
– Tanooki Mario

Vier nieuwe karts:
– Tanooki Kart
– B Dasher
– Blue Falcon (F-Zero)
– Triforcer (the Legend of Zelda)

Acht nieuwe tracks:
– Rainbow Road (SNES)
– Yoshi Circuit (GCN)
– Ice Ice Outpost
– Wario’s Gold Mine
– Dragon Driftway
– Mute City (F-Zero)
– Excitebike Arena (Excitebike)
– Hyrule Circuit.