Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

DN.FM : Daily Nintendo begint met een podcast serie

We hebben een lange tijd gezocht naar een manier om onze horizon te verbreden. Wat is interessant materiaal om onze lezers aan te bieden? Wij denken dat dat wel eens DN.FM kan zijn, een Podcast door Kevin en Thomas.

Om nieuws en games wekelijks uit te lichten, zijn we van plan om een podcast te beginnen. In deze podcast zullen we eerst over de belangrijkste nieuwtjes van de week praten.  Het tweede deel bestaat uit het vertellen over de leuke Nintendo games die we deze week gespeeld hebben.

De eerste podcast staat in het teken van de geruchten over Twilight Princess, extra content in Splatoon en Mario Kart 8 en de Xenoblade Chronicles X Direct van gisteren. De games die we gespeeld hebben deze week zijn: Xenoblade Chronicles 3D, Trine; Enchanted Edition, Mario Kart 8 200CC en de DLC, Affordable Space Adventures en Iron Combat: War In The Air.

De podcast kan je hieronder beluisteren:

https://soundcloud.com/daily-nintendo/dn-fm-episode-0

We willen graag weten wat je ervan vind en of je eventuele verbeteringen hebt voor ons.  Als je het leuk vind, gaan we hiermee door en kun je als luisteraar over twee weken de eerste echte aflevering beluisteren. Vanaf dan zal het een wekelijkse podcast worden met actualiteiten en besprekingen.

Heb je vragen voor ons of iets dat we moeten bespreken? Laat het weten in de reacties en misschien behandelen we je vraag wel in de eerste aflevering.