Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht: Disney Infinity 3.0 draait om Star Wars en komt in september

Afgelopen jaar verscheen Disney Infinity 2.0 onder andere voor de Wii U. Disney Infinity 3.0 is officieel nog niet aangekondigd maar volgens de laatste geruchten zou een derde deel wel degelijk in aantocht zijn.

Disney Infinity 3.0 zou later dit jaar moeten verschijnen en dit keer om Star Wars draaien. De Duitse webwinkel Saturn, onderdeel van hetzelfde concern als Media Markt, heeft namelijk pre-orders voor deze game open gezet. Anakin Skywalker en andere personages uit Star Wars zijn op de afbeelding die bij de pre-order staat te zien. Star Wars is een handelsmerk van Disney en dus zou Star Wars in Disney Infinity zomaar kunnen. Disney Infinity 3.0 zou volgens de Saturn in september uit moeten komen voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en de Wii U. De Nintendo 3DS wordt hierbij niet genoemd. Inmiddels is het product verwijderd van de website van Saturn. Onderstaande afbeelding stond bij de pre-order. Disney heeft (nog) niet gereageerd.

di3