Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sonic Boom: Fire and Ice aangekondigd

Hoewel de twee Sonic Boom games op zijn zachts gezegd niet echt een succes waren, gaat SEGA toch door met de serie door dit jaar een exclusieve 3DS game uit te geven.

Sonic Boom: Fire & Ice is een single player spel met samenwerkings elementen dat gebruik maakt van bekende personages, gebeurtenissen en meer uit het Sonic Boom universum. Het spel zal een compleet nieuw avontuur bieden waarin je het moet opnemen tegen Dr. Eggman en de nieuwe schurk D-Fekt.

Om een compleet nieuwe ervaring te geven bevat de game vuur en ijs elementen door de gameplay heen, om zo nieuwe vaardigheden mogelijk te maken. Ook kan je in de game de mogelijkheid hebben door levels heen te racen op topsnelheid of juist om te kiezen voor meer exploratie. Bekijk hieronder de eerste trailer en de eerste screenshots:

Trailer

Screens

De game zal deze winter uitkomen in Europa.