Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Rhythm Heaven trailer voor Nintendo 3DS

Op het Japanse Youtube-kanaal van Nintendo is een nieuwe trailer verschenen van het vervolg op de laatste game in de ‘Rhythm Heaven’ serie. De video zelf is in het Japans. Toch kun je nieuwe gameplay bekijken.

In de trailer werd de eshop specifiek benadrukt. Hieruit zou je kunnen opmaken dat het om een eshop-only titel gaat. Het is nog onbekend wanneer de game zal verschijnen. Wel is bekend dat het om een Nintendo 3ds game gaat. Ook is nog niet bekend of de game naar het westen zal komen. Dit zou wel een logische zet zijn van Nintendo aangezien er ook in het westen redelijk wat liefhebbers van de serie zijn. In Japan zal de game 5,076 yen gaan kosten. Dit is omgerekend zo’n 35 euro. Hieronder kun je de trailer bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=zEI3SVVSkRU