Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Volgende week aankondiging nieuwe Dragon Quest-game

Er zal volgende week een aankondiging plaats gaan vinden van een compleet nieuwe Dragon Quest-game.

Dat laat het Jump Magazin weten. De Dragon Quest serie behoort samen met de Final Fantasy-serie tot de grootste franchises van Square-Enix. Dragon Quest-games zijn bij RPG fans populair maar verschijnen niet altijd in het Westen. In het nieuwste nummer van het Jump Magazine wordt een aankondiging van een nieuwe Dragon Quest-game geteased. Op dinsdag 28 juli geeft Square Enix een presentatie welke zeer waarschijnlijk in het teken staat van deze nieuwe game. Men vermoed dat Square-Enix Dragon Quest XI  gaat aankondigen. Voor welk(e) platform(en) de game wordt aangekondigd is nog onduidelijk. Kijk jij uit naar een nieuwe Dragon Quest titel?