Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

WiiU eShop titel: Human Resource Machine verschijnt binnenkort

De makers van Little Inferno, een eShop titel die vlak na de launch van de WiiU verscheen, zijn bezig met een nieuwe titel welke binnenkort tevens zal verschijnen.

De naam van de game luidt Human Resource Machine. De game zal dezelfde sfeer houden als Little Inferno. Zo zullen de style van de muziek en de look van de game hetzelfde zijn. Weer valt er te genieten van de sfeervolle achtergrond muziekjes uit de jaren 50. Dat de game in de maak is, is al een tijdje bekend. Het zal uiteindelijk een game worden waarin lekker kan worden gepuzzled in een nogal aparte style. Er was nogal een lange tijd stilte. Nu komen de makers met meer informatie over de game. In elk level krijgt de speler de opdracht een werknemer in te stellen om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Als je kleine kantoormannetje het werk goed verricht zul je een promotie krijgen. Hiermee kun je level up. Dit staat voor een verlenging van je contract voor één jaar.

De makers van de game hebben angegeven dat de game zeer binnenkort uit zal komen in Amerika.  Namelijk 15 oktober. Helaas is het nog niet bekend wanneer de game in de europese eShop verkrijgbaar zal zijn.

Hieronder is de trailer te bekijken. Laat in de reacties weten wat je eerste indruk van de game is.