Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

‘The Deer God’ laat je vanaf december spelen in een op Pixels gebaseerde natuur op de WiiU

Een game welke voorheen al uitkwam voor iOs, Android, Xbox One en de PC, zal in december uitkomen voor de Nintendo WIi U eShop.

In Augustus 2014 werd via Kickstarter bekend dat er een project zou komen welke The Deer God zal heten. De game zou zijn gebaseerd op pixels en zou zich vooral gaan afspelen in de natuur. De game is inmiddels al een tijdje uit, maar nu is deze bijna klaar om in de Nintendo WiiU eShop verkocht te mogen worden. The Dear God geeft de speler een rol als dier welke zal moeten overleven in de natuur. Je zult vijanden passeren. Jij zult jezelf moeten verdedigen. Je speelt als rendier. Er zal een dag en nacht systeem zijn welke invloed zal hebben op de manier en het dier waarmee je speelt.