Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Shovel Knight twee weken later in de schappen dan gepland

Shovel knights is al sinds 6 november 2014 in de eshop te downloaden. Deze maand zou de game ook te koop zijn in de winkels. Helaas is de release datum voor beide fysieke versies van de game verschoven. 

Er zou zelfs een bundel komen waarin de game én een Shovel Knight amiibo  zitten. De datum van de fysieke release was gepland op 16 oktober. Helaas is er slecht bericht gekomen. De game wordt namelijk twee weken verschoven. Nu staat de fysieke versie van de game gepland voor 30 oktober. Een release datum van de amiibo bundel en de losse shovel knight amiibo is nog niet bekend.

Een aantal weken geleden is er een update gekomen voor shovel waarbij er nieuwe level’s werden toegevoegd aan de game. De fysieke versie zal standaard deze level’s voorgeprogrammeerd hebben. De fysieke versie zal net als de download versie worden uitgegeven door Yacht Club Games. Bij aankoop in de winkel zul je gratis een downloadcode voor een soundtrack krijgen. De game zal vanaf 30 oktober ook in de schappen liggen voor de pc en Playstation 4. Een fysieke versie is onlangs voor de Xbox one gecancelled. De game zal vanaf volgend jaar ook voor de PS Vita in de winkel te koop zijn.