Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuw Fire Emblem x Shin Megami Tensei karakter Maiko Shimazakiin actie

Nintendo toont een nieuw karakter voor de Japanse RPG Fire Emblem x Shin Megami Tensei voor de Nintendo Wii U. Dit gebeurt in een nieuwe trailer.

Momenteel wordt er in Japan hard gewerkt aan Genei Ibun Roku #FE voor de Nintendo Wii U. Hier in het westen hebben wij nog vrij weinig over deze game vernomen, toch verschijnt er in Japan de laatste tijd wat meer nieuws over deze game. Zo wordt er op het Japanse Youtube-kanaal van Nintendo een nieuwe trailer van de game gedeeld.

In de trailer staat het personage Maiko Shimazaki centraal. Zij ondersteunt de speelbare karakters, terwijl zij in-game werkzaam is bij een talentenbureau onder de naam Fortuna Entertainment. De trailer kun je hieronder bekijken.

Genei Ibun Roku #FE verschijnt 26 december in Japan. De RPG komt exclusief naar de Wii U en zal volgend jaar voor het westen worden gelokaliseerd.