Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Call of Duty-serie wereldwijd ruim 250 miljoen keer verkocht

Activision’s Call of Duty-serie is wereldwijd  inmiddels al ruim 250 miljoen keer verkocht.

Bovendien is de serie al voor het zevende jaar op een rij de best verkopende serie is in Noord-Amerika. De populaire shooter serie gaat al flink wat jaren mee. Voorheen verscheen de games ook op de Wii en Wii U. Zelfs de Nintendo DS kreeg een eigen COD game. De spellen verschenen voor het eerst op de PC maar kwamen later ook naar de consoles. Aanvankelijk speelde de games zich af in het verleden. Onder andere tijdens de Tweede Wereld Oorlog. Later maakte de serie een sprong naar de toekomst. Call of Duty Ghosts was de laatste titel uit de serie die naar de Wii U is gekomen. Ongetwijfeld komen er nog veel titels uit in de serie. Activision heeft met de serie een goudmijn in handen.