Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Opnieuw uitgesteld: Release Mighty No. 9

De fans wachten al een tijdje in spanning op de aanstaande release van Mighty No. 9. Helaas worden ze opnieuw teleurgesteld, de game heeft namelijk voor de derde keer vertraging opgelopen en zal hierdoor later verschijnen dan gepland.

Eerder is de release uitgesteld tot 9 februari maar ook deze datum zal de game dus niet verschijnen. De reden zijn nog altijd de netwerkproblemen waar Migthy No. 9 mee kampt. Deze zijn omvangrijker dan eerder werd gedacht.

Er zal nu sprake zijn van een release datum in de komende lente, een exacte datum heeft de ontwikkelaar echter nog niet benoemd. De game komt uit op zowel de Wii U als de 3DS en zal naast de nintendo plarforms nog uitkomen op de PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en de PC.