Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fire Emblem Fates: Revelations uitgebreid in beeld gebracht

Nieuw beeld van Fire Emblem Fates: Revelations. De Downloadable Content voert je nog verder in het toekomstige verhaal van beide games.

De games van Fire Emblem Fates zijn in Japan al even uit, en vormen daarbij een vervolg op de eerder verschenen game Fire Emblem: Awakening. Het gaat hier om een nieuw verhaal dat vanuit drie perspectieven zal worden verteld. Vandaag krijgen we een trailer van het derde perspectief van het verhaal.

Nintendo heeft besloten het vanuit drie perspectieven te laten vertellen: Birthright, Conquest en Revelation. Birthright en Conquest zullen los in de winkel komen te liggen, terwijl Revelation als downloadable content zal worden aangeboden.

Vooralsnog is nog niet bekend wanneer deze games naar Europa komen. Beide versies van Fire Emblem Fates komen al wel op 19 februari in de Noord-Amerikaanse winkelschappen te liggen, terwijl de Revelation DLC op 11 maart beschikbaar komt.