Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste reviews Fire Emblem Fates zeer lovend

De eerste reviews van Fire Emblem Fates voor de Nintendo 3DS zijn een feit en zijn bovendien zeer lovend.

In Amerika kan men vanaf deze week met de game aan de slag. Wij wachten nog geduldig op een Europese releasedatum. De eerste reviews van Fire Emblem Fates zijn echter wel opgedoken. Een overzicht van wat zeer lovende recensies zie je hieronder. Fire Emblem Fates, het nieuwste deel in de serie voor de 3DS, zal verdeeld worden over twee titels die ieder een eigen verhaallijn kennen. Beide verhaallijnen vullen elkaar aan, waardoor je meer te weten komt over personages en achtergronden. Kijk jij ook zo uit naar de game?

GamesBeat – 90 / 100
GameSpot – Birthright: 8, Conquest: 7, Revelation: 9
Nintendo Life – 9 / 10
Nintendo World Report – 9.5 / 10
IGN – Conquest: 9.5 / 10
Destructoid – Birthright: 8.5, Conquest: 9.5
Shacknews – 9 / 10
Game InformerBirthright: 9.25 / 10, Conquest: 9.25 / 10