Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[DIRECT] YO-KAI WATCH demo vanaf nu beschikbaar

Al dansend brengt Shibata wat YO-KAI WATCH nieuws!

In de Nintendo direct wist Shibata ons tussen het dansen door te verblijden met wat nieuwe informatie met betrekking tot de titel YO-KAI WATCH. Zo is er direct na de direct een demo verschenen, waardoor jij het spel nu vanuit je eigen stekje kunt uitproberen.  Zie verder nieuwe beelden en een dansende Shibata in onderstaande trailer. Dat wil je uiteraard niet missen.

Yo-Kai Watch gaat over een jongen genaamd Nate welke in aanraking komt met de horloge waarmee je geestachtige figuren kan oproepen. De geestachtige figuren dragen de naam Yo-Kai en zijn gebaseerd op de Japanse mythologie. Niet veel later blijkt dat Springdale, de woonplaats van Nate, vol zit met Yo-Kai die onrust veroorzaken in het stadje. Het is aan Nate en zijn Yo-Kai om de rust te laten wederkeren. Voor wie bekend zijn met de animatieserie weet dat dit niet vanzelfsprekend verloopt, wat vaak gecombineerd gaat met (volwassen) humor en plotwendingen.

 

Heb jij de demo al uitgeprobeerd?