Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fire Emblem en Animal Crossing naar mobiel

Miitomo is een groot succes met ondertussen meer dan 10 miljoen downloads en Nintendo heeft nu de twee volgende apps aangekondigd.

De volgende games komen als het goed is in de herfst van dit jaar uit en zijn games in de series van Fire Emblem en Animal Crossing. Het doel is om Fire Emblem toegangkelijker te maken dan op Nintendo systemen, maar tegelijkertijd volledige rpg/strategiegames te laten zijn. De Animal Crossing game kan verbinden met Animal Crossing op video-game systemen. Als je beide games speelt zal je extra plezier kunnen beleven. Ook laat Nintendo weten dat beide games pure games worden en meer game elementen bevat dan Miitomo en zijn ze vergelijkbaar met gamesysteem games van Nintendo.