Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

DLC voor Fire Emblem Fates bekend gemaakt

Fire Emblem Fates zal net als zijn voorgang downloadable content kennen.

Het verhaal van Fire Emblem Fates gaat over de strijd tussen twee families. De speler zal controle krijgen over Corrin, welke opgroeit als prins van het koninkrijk Nohr, maar er achter komt dat hij bloedverwant is met de koninklijke Hoshido-familie. In een van de verschillende verhaallijnen zal Corrin haar of zijn pad bewandelen, maar welke verhaallijn gevolg zal worden is afhankelijk van welke editie jij speelt.

In Fire Emblem Birthright zal de speler Hoshido beschermen en in Fire Emblem Conquest wordt er met Nohr samen gespannen. De diplomaten onder ons kunnen aan de slag met een derde verhaallijn waarin geen keuze wordt gemaakt tussen de families. De derde verhaallijn, Revelation, zal vanaf 9 juni in de eShop te vinden zijn. Een prijs is nog niet bekend.

Net als in Fire Emblem Awakening kent ook Fire Emblem Fates DLC-pakketten. De pakketten bestaan uit verschillende maps waarin je ervaringspunten op kan doen en soms ook een nieuw speelbaar personage vrijspeelt. Het eerste pakket zal tegelijkertijd met de nieuwe titels uitkomen. Een tweede pakket kent een releasedatum in het einde van juli. Een prijs is nog niet bekend.

De onderstaande filmpjes delen meer informatie over Fire Emblem Birthright en Conquest.