Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ace Attorney DLC ‘Turnabout that Crosses Time’

Gratis DLC voor komende Ace Attorney: Spirit of Justice. Capcom heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de nieuwste Ace Attorney game. Het gaat hier om een trailer die ons zeer uitgebreidt toont hoe dit nog te verschijnen zesde deel in de serie, een gratis achtste chapter zal krijgen.

Gratis DLC voor komende Ace Attorney: Spirit of Justice.

Capcom heeft een nieuwe trailer uitgebracht van de nieuwste Ace Attorney game. Het gaat hier om een trailer die ons zeer uitgebreidt toont hoe dit nog te verschijnen zesde deel in de serie, een gratis achtste chapter zal krijgen. In dit hoofdstuk zien we Miles Edgeworth en assistent Maya Fay terugkeren. Twee personages die bekend zullen komen bij Ace Attorney-fans van het eerste uur, gezien zij al meespelen sinds het allereerste spel uit de reeks. Ook komt Phoenix Wright zijn jeugdvriend Larry Butz in actie.

De zaak die ‘Turnabout that Crosses Time’ zal heten is in Japan tot en met 20 gratis beschikbaar en zal daarna alleen nog tegen betaling worden aangeboden. Het is vooralsnog niet duidelijk of wij deze DLC ook gratis zullen krijgen, wanneer Ace Attorney: Spirit of Justice op de Europese markt wordt uitgebracht. Wij hopen hierover meer te weten wanneer de game een Europese releasedatum kent. Deze nieuwe Ace Attorney komt op zijn vroegst pas rond september naar de Europese Nintendo 3DS. Wanneer Ace Attorney uitkomt op de Europese markt, zal deze alleen verkrijgbaar zijn als downloadvariant.

Hieronder vind je een elf minuten durende Japanse trailer voor de nieuwe DLC.