Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ace Attorney trailer toont nieuwe Seance Vision

Ace Attorney introduceert Seance Vision. Heb jij altijd al willen weten hoe de laatste minuten voor een moordslachtoffer aanvoelden? Ace Attorney 6 neemt je mee in een nieuw avontuur, waarin je de mogelijkheid krijgt gebruik te maken van Seance Vision.

Ace Attorney introduceert Seance Vision.

Heb jij altijd al willen weten hoe de laatste minuten voor een moordslachtoffer aanvoelden? Ace Attorney 6 neemt je mee in een nieuw avontuur, waarin je de mogelijkheid krijgt gebruik te maken van Seance Vision. Door te woelen door de treurige laatste momenten in het leven van het slachtoffer, kun je informatie achterhalen die anders verborgen zou blijven. Hoe dit allemaal werkt, zie je in een nieuwe Japanse trailer.