Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Officiële Sonic social media-accounts teasen nieuwe Sonic game

Sonic viert dit jaar alweer zijn 25ste verjaardag en daar hoort natuurlijk wel een nieuwe game bij, toch? Er gingen al geruchten rond dat er een nieuwe Sonic titel in de maak is,

Sonic viert dit jaar alweer zijn 25ste verjaardag en daar hoort natuurlijk wel een nieuwe game bij, toch?

Er gingen al geruchten rond dat er een nieuwe Sonic titel in de maak is, de officiële Sonic social media-accounts teasen vandaag ook nog eens een nieuwe Sonic game. Het ontwikkelteam van Sonic, Sonic Team, hint daar namelijk wel erg duidelijk dat ze werken aan een nieuwe Sonic-titel. Onderstaande afbeelding werd op de social media-accounts gepost. Ondanks dat concrete details momenteel nog ontbreken lijkt de afbeelding in elk geval voldoende te zeggen over het feit dat er een nieuwe Sonic titel aankomt. Zit jij te wachten op een nieuwe Sonic titel?

sonic