Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Skylanders Imaginators officieel aangekondigd

Gisteren verscheen het gerucht dat de volgende Skylanders, Skylanders Imaginators zou gaan heten, nu heeft Activision dit officieel onthuld.

Gisteren verscheen het gerucht dat de volgende Skylanders, Skylanders Imaginators zou gaan heten, nu heeft Activision dit officieel onthuld.

Skylanders bestaat ondertussen al best wel een aantal jaar, maar sinds de eerste game is er redelijk wat veranderd. Zo zijn er onder andere voertuigen toegevoegd, de Skylanders game die dit jaar zal uitkomen zal ook een nieuw type figuur met zich meebrengen.  Deze zogenaamde Creation Crystals laten jou een Skylander volledig zelf maken. Denk hierbij aan uiterlijk, vaardigheden en kreten die hij maakt in het spel. Op elke Creation Crystal kan je één Skylander opslaan die je vervolgens oneindig kan aanpassen naar jouw voorkeur.

Daarnaast worden er nog Sensei figuren aan de game toegevoegd. Compleet nieuwe helden die verdeeld zijn onder 10 klassen zoals Knight, Sorcerer, Bowslinger en Brawler. Sensei figuren helpen Imaginator figuren door het vrijspelen van nieuwe wapens, speciale gebieden vrij te spelen en geheime technieken vrij te spelen. Tussen de 31 Sensei figuren zullen ook favoriete slechterikken zitten die nu voor de goeden vechten.

Alle oude figuren zullen te gebruiken zijn op de nieuwe game en ook de racebanen uit Superchargers zullen overgezet worden naar Imaginators. Het Starter Pack zal in elk geval de figuren Golden Queen en Master King Pen bevatten evenals een Creation Crystal.

De game zal in Europa op 14 oktober verschijnen voor PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en Wii U. Vooralsnog is er niks bekend over een eventuele Wii of 3DS versie.