Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Amiibo opzetstukken in de stijl van klassieke Nintendo-games

Heb jij ook een leuke plek nodig om je amiibo op kwijt te kunnen? Fabrikant PDP begrijpt dat helemaal!

Hardwaremaker PDP heeft drie nieuwe opzetstukken gemaakt om je amiibo op kwijt te kunnen. Ze zijn officieel gelicenseerd door Nintendo en komen in de smaken The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Super Mario Bros. en Donkey Kong.

Naast een mooie plek voor je amiibo’s bevatten de stands allemaal geinige extra’s. Zo komt het opzetstuk dat gebaseerd is op Zelda: Ocarina of Time met een 3DS/Wii U Stylus in de vorm van een Master Sword. Deze kan in de stand geplaatst worden en speelt muziek wanneer dat gebeurd. De 8-bit stand van Super Mario Bros. bevat daar weer geen muziek, maar komt met de iconische vuurbalk die je kunt opwinden om hem te laten draaien. Als laatste is er de ook nog de stand van Donkey Kong, die zo’n 30 cm groot is, plaatst heeft voor negen amiibo’s en op de originele platform game lijkt.

Voor de geïnteresseerden is er echter slecht nieuws, de stands zijn momenteel helemaal uitverkocht. Je kunt echter altijd de website van PDP in de gaten houden. De stands van Zelda en Mario kosten 15 dollar, de stand van Donkey Kong heb je voor 20 dollar.

 

Amiibo stand 2Amiibo stand 1Amiibo stand 3