Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Pokemon Sun/Moon screenshots

Na de grote Pokemon lek van gisteren is de Japanse Pokemon Sun/Moon website vandaag geüpdatet met nieuwe screenshots en conceptart. Hoewel er helaas geen nieuwe Pokemon te zien zijn geeft het een mooie impressie van de aankomende game.

Na de grote Pokemon lek van gisteren is de Japanse Pokemon Sun/Moon website vandaag geüpdatet met nieuwe screenshots en conceptart. Hoewel er helaas geen nieuwe Pokemon te zien zijn geeft het een mooie impressie van de aankomende game.

Zo geven de afbeeldingen een beter impressie van de Alola Region, lijkt het evolueren weer net iets flitsender te zijn gemaakt en krijgen we zelfs te zien dat jawel, het berijden van Pokemon in deze game weer terug komt. De afbeeldingen kun je hieronder bekijken.