Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

SteamWorld Quest volgende game Image & Form

Binnenkort komt Steamworld Heist uit op de Wii U, maar nu is er al een hint naar de volgende game van Image & Form verschenen.

Binnenkort komt SteamWorld Heist uit op de Wii U, maar nu is er al een hint naar de volgende game van Image & Form verschenen.

SteamWorld Heist is op de 3DS al eventjes uit en op de Wii U verschijnt hij binnenkort. Op de Wii U zal hij meteen als één van de eersten in een speciale fysieke reeks, eShop Selects uitkomen in een bundel met SteamWorld Dig. Hoewel de game net af is zijn ze ze al bezig met hun volgende game.

Op een site van Creative Europe werd de naam SteamWorld Quest gespot. Aangezien SteamWorld Heist nog maar net af is en nog gesupported zal worden zullen we voorlopig waarschijnlijk geen verdere details ontvangen. De Image & Form Community manager Julius Guldbog meldde ook al dat het nog veel te vroeg is om over de game te praten.

“Look at that! We’ll share more about our next game when the time is right. It’s so deep in its initial stage that there’s no point in talking about it.”