Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[FEATURE] Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht?

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het weten door een reactie achter te laten in de berichtensectie!

Elke zondag kan je lezen welke games de redactie van Daily Nintendo hebben gespeeld en/of gekocht. 

De redactie van Daily Nintendo deelt wekelijks de voortgang van hun speelsessies die zij hebben geboekt en tonen de nieuwste aanwinsten in hun verzameling. Hoewel wij graag onze avonturen delen zijn wij ook reuze benieuwd naar die van jou! Deel ons jouw voortgang en aanwinsten van afgelopen week!

wwhd

Vincent
Gespeeld: The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, Majora’s Mask 3D, Skyward Sword en Tri Force Heroes
Gekocht: The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

Net als vorige week heb ik last van de Zelda-koorts. Inmiddels heb ik The Wind Waker aardig voltooid en ben ik aan de slag gegaan met andere titels, zoals Majora’s Mask 3D die ik nog moest uitspelen. Ook ben ik verder gegaan met de savefile van Skyward Sword waarmee ik de Hero Mode was gestart (jaren geleden) en heb ik eindelijk Tri Force Heroes gekocht. In de laatst genoemde titel heb ik dan ook al aardig wat uurtjes zitten, maar zou het ook leuk vinden om met lezers van Daily Nintendo het avontuur in de Drablands aan te gaan. Wie wil?

Welke games heb jij gespeeld en/of gekocht? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!