Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Welke starter uit Pokémon Sun & Moon heeft jouw voorkeur?

Vijf maanden geleden vroegen we jou welke starter-Pokémon uit Sun & Moon de voorkeur krijgt. Rowlet kwam destijds als winnaar naar voren, maar is dit nog steeds het geval?

Vijf maanden geleden vroegen we jou welke starter-Pokémon uit Sun & Moon de voorkeur krijgt. Rowlet kwam destijds als winnaar naar voren, maar is dit nog steeds het geval? 

rgog9jteki3rtjllupx2Over een goede maand worden de nieuwste titels uit de Pokémon-serie uitgebracht. Net als de legendarische Pokémon zijn Rowlet, Popplio en Litten als starter-Pokémon al vroegtijdig bekend gemaakt, maar het heeft lang geduurd voordat we kennis konden maken met de evoluties van de starter-Pokémon. Heeft dit jouw keuze beïnvloed? Laat het ons weten door jouw stem uit te brengen in de onderstaande opiniepeiling en door een reactie achter te laten in de berichtensectie.