Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[POLL] Pokémon Sun/Moon: welke versie ga jij kopen?

Over een maand kunnen we aan de slag met de nieuwste generatie uit Pokémon, maar heb jij al een keuze gemaakt in welke editie jij gaat kopen? Laat het ons weten door jouw stem uit te brengen.

Over een maand kunnen we aan de slag met de nieuwste generatie uit Pokémon, maar heb jij al een keuze gemaakt in welke editie jij gaat kopen? Laat het ons weten door jouw stem uit te brengen.

Vorige week werd gevraagd naar welk starter uit Pokémon Sun/Moon jouw voorkeur heeft. Vijf maanden eerder hebben we dit ook gedaan, waaruit Rowlet als winnaar uit de bus kwam. Inmiddels is meer informatie over de evoluties van de starters bekend en waren dan ook benieuwd in hoeverre de verkregen informatie invloed heeft op de keuze van een starter. Uit de opiniepeiling van vorige week blijkt dat Rowlet alsnog de favoriet is. Net als de voorgaande keer blijft Popplio steken op de laatste plaats.

Deze week zijn kan jij stemmen op de door jouw gemaakte keuze betref aankoop van Pokémon Sun/Moon. Vijf maanden geleden hebben we dezelfde vraag gesteld, waaruit Sun werd gekroond tot winnaar, maar inmiddels zijn een exclusieve Pokémon bekend gemaakt en zijn dan ook benieuwd in hoeverre dit invloed heeft gehad op de gemaakte keuze. Ga jij voor Sun of voor Moon? Laat weten welke versie jij gaat kopen door jouw stem uit te brengen.