Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kimishima over Switch: reveal, VR en breed scala accessories

Bloomberg heeft hoofd van Nintendo, Kimishima, vragen gesteld over de NX. Onder andere zijn reactie op de daling van de aandelen van Nintendo, VR op de Switch en de vele add-ons zijn te lezen.

Bloomberg heeft het hoofd van Nintendo, Kimishima, vragen gesteld over de Nintendo Switch. Onder andere zijn reactie op de daling van de aandelen van Nintendo, VR op de Switch en de vele add-ons zijn te lezen. 

Allereerst vertelt Kimishima dat de Switch Reveal niet alles is natuurlijk; een event in januari zal de releasedatum en prijs bekend maken samen met de line-up. Hij gaf ook aan dat hij niet had verwacht dat de aandelen van Nintendo zouden dalen na het tonen van de Switch.

Daarnaast vertelde Kimishima dat de accessoires misschien beter add-on hardware genoemd kan worden. Dit doet denken dat de accessoires een belangrijk onderdeel vormen van de hardware. Accesoires van derde partijen staan nog niet op de planning, wel heeft Nintendo interesse in VR.

Kimishima zie dat VR veel kan bieden voor games en dat Nintendo met de Switch nog niks uitsluit.

Ook gaf hij een reden voor het niet tonen van de line-up of software tijdens het event; mensen moeten namelijk de games kunnen ervaren.

Het gehele interview is te lezen op Bloomberg.

Zou jij VR op de Switch willen zien?