Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Project Sonic 2017 heeft zowel 2D als 3D stages én nieuw personage

SEGA heeft meer informatie vrijgegeven rondom de aankomende Sonic-titel waar aan wordt gewerkt.

SEGA heeft meer informatie vrijgegeven over de aankomende Sonic-titel.

Momenteel gaat de volgende titel in de Sonic the Hedgehog-serie nog door het leven als Project Sonic 2017. De game moet onder andere naar de Nintendo Switch komen. Tijdens een meet-and-greet evenement in Japan heeft SEGA wat informatie losgelaten over Project Sonic 2017. Zo krijgt het spel zowel klassieke stages in 2D alsmede gebieden in 3D. De 2D-games van Sonic zijn eigenlijk altijd het best ontvangen, dus het is goed om te horen dat er ook 2D-stages zullen zijn. Ook liet SEGA weten dat er een compleet nieuw personage zal verschijnen in de game. Tot slot moet de game nog een nieuwe onbekende feature krijgen, maar daarover werd niets losgelaten.

Project Sonic 2017 moet medio najaar 2017 verschijnen. Eerder liet SEGA al weten kwaliteit weer voorop te willen stellen bij toekomstige Sonic-games. Laten we hopen dat Project Sonic 2017 weer een ouderwets goede Sonic-game wordt!