Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video laat geannuleerde Rayman voor de SNES zien

Afgelopen oktober dook er een rom op met daarop de geannuleerde Snes-versie van Rayman. Deze versie zou unieke visuals en een co-op mode krijgen, maar werd helaas nooit uitgegeven. Beelden van de rom kun je hier bekijken.

Afgelopen oktober dook er een rom op met daarop de geannuleerde Snes-versie van Rayman. Deze versie zou unieke visuals en een co-op mode krijgen, maar werd helaas nooit uitgegeven. Beelden van de rom kun je hier bekijken.

Je kunt de video hieronder bekijken. De video bevat helaas maar weinig gameplay en geen geluid, maar geeft een impressie van wat had kunnen zijn.  Afgelopen oktober werd de rom gevonden gevonden door Michel Ancel, die hem tijdens een grote schoonmaak tegen kwam. De rom had tegen die tijd al 24 jaar onder het stof gelegen.

rayman-snes-2