Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden en info voor Fire Emblem Warriors

Afgelopen vrijdag werd tijdens de Nintendo Switch-presentatie Fire Emblem Warriors aangekondigd. Vandaag kregen we nieuwe gameplaybeelden en extra informatie over de release.

Afgelopen vrijdag werd tijdens de Nintendo Switch-presentatie Fire Emblem Warriors aangekondigd. Vandaag kregen we nieuwe gameplaybeelden en extra informatie over de release. 

Dat Koei Tecmo Games wederom werkt aan een crossover met een Nintendo-franchise wisten we al. Maar dat de game niet alleen naar de Switch zal komen, is één van de verrassingen uit de Fire Emblem Direct. Fire Emblem Warriors zal namelijk verschijnen op zowel Nintendo’s nieuwste home-console, als op de New 3DS-familie. Daarnaast kregen we ook de eerste echte gameplaybeelden te zien. We kunnen zien hoe Chrom, de held uit Fire Emblem: Awakening, op een menigte soldaten inhakt. Hoewel er nu maar weinig nieuws getoond werd, hoeven we waarschijnlijk niet lang meer te wachten op meer beelden, want Fire Emblem Warriors zal in de herfst van dit jaar nog uitkomen.

Fire Emblem Warriors zal vanaf deze herfst verkrijgbaar zijn, voor zowel New 3DS als Nintendo Switch.