Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kit Ellis: Beperkte multimedia-functies bij launch Nintendo Switch

Bij de launch van de Nintendo Switch zullen er nog maar een beperkt aantal multimedia-functies beschikbaar zijn op de nieuwste console van de Japanse fabrikant. De nadruk zal liggen op de games.

Bij de launch van de Nintendo Switch zullen er nog maar een beperkt aantal multimedia-functies beschikbaar zijn op de nieuwste console van de Japanse fabrikant. De nadruk zal liggen op de games.

Dit maakte Kit Ellis (Nintendo of America) bekend. Op een Nintendo Switch-evenement in New York liet hij dit weten aan BusinessInsider. Deze keuze zou gemaakt zijn omdat Nintendo de nadruk volledig op de games wil leggen.

Ellis, bekend van Nintendo Minute, kwam hiermee toch met een opvallend nieuwtje, zeker omdat bij de release van de Wii U er al meerdere multimedia-applicaties beschikbaar waren. Daarnaast is het is algemeen bekend dat op de voorloper van de Wii U, de Wii, Netflix een hele populaire applicatie was. Wanneer eventuele nieuwe functies op dit gebied beschikbaar komen is helaas nog niet bekend.