Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Wereld Zelda: Breath of the Wild groter dan Skyrim

We wisten al dat Zelda: Breath of the Wild een enorm grote wereld zou bevatten. Reddit gebruikers hebben nu getracht te berekenen hoe groot dit precies is, en de wereld blijkt groter dan die van Skyrim.

We wisten al dat Zelda: Breath of the Wild een enorm grote wereld zou bevatten. Reddit gebruikers hebben nu getracht te berekenen hoe groot dit precies is, en de wereld blijkt groter dan die van Skyrim.

Nintendo had al eerder aangegeven dat The Great Plateau, het gedeelte dat tot op heden in demo’s gespeeld kon worden, maar een klein gedeelte van de game liet zien. Aan de hand van deze informatie, de demo’s zelf, wereldkaarten uit BotW en verschillende andere berekeningen hebben Reddit gebruikers nu een kaart opgesteld met de grote van Breath of The Wild.

Volgens deze berekeningen is de wereld groter dan die van Skyrim, en is The Great Plateau op zichzelf al zo groot dat bijna de gehele wereld van Twilight Princess erin past. Bekijk het hieronder, waar ter vergelijking ook de grote van Wind Waker en Ocarina of Time worden weergegeven.