Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Eerste Engelse gameplay Blaster Master Zero

Blaster Master Zero is al een tijdje aangekondigd voor de Nintendo 3DS, maar aan Engelse gameplay ontbrak het tot nog toe. Vandaag toonde Inti Creates voor het eerst de gelokaliseerde versie van hun nieuwe game.

Blaster Master Zero is al een tijdje aangekondigd voor de Nintendo 3DS, maar aan Engelse gameplay ontbrak het tot nog toe. Vandaag toonde Inti Creates voor het eerst de gelokaliseerde versie van hun nieuwe game. 

Blaster Master Zero is het langverwachte nieuwe deel in de Blaster Master-serie, welke zal dienen als een reboot. Spelers kruipen in de huid van Jason Frudnick en moeten zich een weg banen door een ondergrondse wereld vol monsters. In de game kan je, net als in het origineel, wisselen tussen traditionele 2D-platforming en top-down shooting. In de live-stream van Inti Creates, welke hieronder te bekijken is, zien we voor het eerst volledig Engelse gameplay van Blaster Master Zero.

Blaster Master Zero zal in de lente van 2017 verschijnen in de Nintendo 3DS eShop