Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Onaangekondigde 3DS-titels komen eraan

Tatsumi Kimishima, president van Nintendo, heeft gisteren tijdens een aandeelhoudersvergadering kenbaar gemaakt dat de aankomende platform niet de 3DS gaat vervangen. Er staan zelf nog onaangekondigde titels te wachten voor de handheld uit 2011.

Tatsumi Kimishima, president van Nintendo, heeft gisteren tijdens een aandeelhoudersvergadering kenbaar gemaakt dat de aankomende platform niet de 3DS gaat vervangen. Er staan zelf nog onaangekondigde titels te wachten voor de handheld uit 2011.

Kimishima reageerde op de geluiden die circuleren. De geluiden hadden betrekking op de 3DS die door de Switch waarschijnlijk wordt vervangen. Kimishima ontkent dat dit het geval is en refereert naar de huidige line-up voor de handheld. Zo zijn er al een aantal titels aangekondigd die dit jaar uit moeten komen. Denk aan Fire Emblem Echoes, Oasis en Pikmin. De president van Nintendo deelde ook mee dat onaangekondigde 3DS-titels eraan gaan komen. Daarmee lijkt het einde van 3DS voorlopig nog niet in zicht.