Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

FIFA for Switch officieel FIFA 18

De FIFA game die custom gemaakt wordt voor de Switch zal gebasseerd zijn op FIFA 18.

De FIFA game die custom gemaakt wordt voor de Switch zal gebasseerd zijn op FIFA 18.

Tijdens de Switch presentatie afgelopen januari heeft EA aangekondigd een FIFA game uit te brengen op de Nintendo Switch. Toendertijd was er alleen maar onthuld dat het een FIFA werd en ergens in 2017 uit zou komen. EA heeft nu verdere uitspraken over de game gedaan. Volgens hun zal het FIFA 18 zijn en komt het tegelijk met andere versies van de game. Verder herhaalden ze dat het een custom versie is van FIFA welke door het FIFA team in Vancouver gemaakt wordt. Peter Moore van EA meldde dit tijdens een FIFA evenement in Parijs. Een vraag of de game op de PS3 en Xbox 360 games gebasseerd is ontweek hij met het antwoord dat het een custom versie is.

“Well, as we have said, we are custom-building a FIFA version for the Nintendo Switch. It will be FIFA 18, and it will obviously be later this year when FIFA 18 comes out.”

“And I look forward to seeing the Nintendo Switch. we are not far away from its launch and in fact, here in Paris, I was very impressed to see FNAC stores with Nintendo Switch in the windows.”