Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Cave Story+ in juni naar de Switch

Eerder werd al duidelijk dat Cave Story+ naar de Nintendo Switch komt. Nu is bekend geworden dat het spel in juni dit jaar moet uitkomen.

Cave Story is al flink wat jaren terug verschenen op de Nintendo 3DS en komt binnenkort ook naar de Switch. Het spel is een sidescrolling platformgame waarbij je als speler wakker wordt in een grot. In de Mimiga wereld is het jouw taak een konijnenras te helen. Hoe verder je komt in de game, hoe meer je ontdekt over de Mimiga-wereld en over jezelf. Ontwikkelaar Nicalis heeft bevestigd dat het spel zowel als downloadbare titel als in fysieke titel wordt uitgebracht. De Switch-versie krijgt HD graphics alsmede nieuwe game modes zoals Wind Fortress en Boss Rush. Kijk jij naar deze titel uit?