Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Splatoon 2 introduceert Li’l Judd

Splatoon 2 werd tijdens het persevenement onthuld. Naast een hoop geklieder met verf konden we kennis maken met een kleinere versie van Judd. Vandaag werd de kleinere uitvoering van Judd geïntroduceerd op de Tumblr-pagina van Splatoon. Maak kennis met Li'l Judd!

Splatoon 2 werd tijdens het persevenement onthuld. Naast een hoop geklieder met verf konden we kennis maken met een kleinere versie van Judd. Vandaag werd de kleinere uitvoering van Judd geïntroduceerd op de Tumblr-pagina van Splatoon. Maak kennis met Li’l Judd!

Voor wie onbekend is met Splatoon en zich afvraagt wie of wat een Judd is, het volgende: Judd is een katachtige jurylid in het eerste deel van Splatoon. Hij geeft aan welke team gewonnen heeft. Judd keert terug in de sequel, maar krijgt ondersteuning van Li’l Judd waardoor een competitie tussen de twee aanstaande lijkt. De onderstaande berichtgeving introduceert de kleine kat.

“Breaking news! We’ve confirmed the identity of the furry creature seen previously in both video footage and the recent Testfire event! Ready for it? Everyone, meet Li’l Judd!

Okay, I’ll be the first to admit he’s adorable, but from what we’ve been able to observe, he’s gunning for Judd’s spot as premier Turf War judge like a bloodthirsty tiger crouching in the jungle underbrush. The details of his origins are still shrouded in mystery, but rest assured our research on this fuzzy subject will continue.”