Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

GoNNER komt 1 juni naar de Switch

De eerste game van Raw Fury voor de Switch is een feit: de platformer GoNNER zal 1 juni in de eshop verschijnen van de Switch.

De eerste game van Raw Fury voor de Switch is een feit: de platformer GoNNER zal 1 juni in de eshop verschijnen van de Switch. 

De indie titel GoNNER is vorig jaar al verschenen voor onder andere de PC, waar het erg goed ontvangen werd. De game heeft zelfs een prijs gewonnen voor zijn uitstekende prestaties op het gebied van audio op het “Independent Games Festival”.

In GoNNER speel je als het mannetje Ikk, die door een wereld vol boze figuren zijn walvis Sally wil redden. De makers hebben al aangekondigd dat de game erg moeilijk is, maar dat het spelen van de game daardoor erg veel voldoening geeft. Verder worden alle levels met een algoritme gecreëerd, waardoor je de game eindeloos kan herspelen zonder dat de game in herhaling valt.

Een trailer van GoNNER is hieronder te zien. Er is bekend gemaakt dat de game 1 juni uit zal komen. De verwachte prijs is €13,00.

 

Ben jij van plan GoNNER te kopen?