Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[10 jaar DN] De terugkeer van de podcast

Om het tienjarig bestaan te vieren van Daily Nintendo, komt DN.FM weer even terug. In deze special bespreken we de nieuwtjes van de afgelopen tijd en leggen wij uit waarom we nog geen Switch hebben.

Om het tienjarig bestaan te vieren van Daily Nintendo, komt DN.FM weer even terug. In deze special bespreken we de nieuwtjes van de afgelopen tijd en leggen wij uit waarom we nog geen Switch hebben. 

Net als een normale aflevering, beginnen we met de nieuwtjes op Nintendo-gebied.

  • Mario X Rabbids, is dit de game waar Nintendofans op hopen? Voor artikel klik hier.
  • Switch Headset wordt een bouwpakket. Voor artikel klik hier.
  • Informatie over Switch betaaldienst. Het geld waard? Voor artikel klik hier.
  • Nieuwe Pokémon app. Onze ervaringen met Magikarp. Voor artikel klik hier.

Daarna laten we weer een geluidje horen.  Laat ons vooral weten uit welke game je denkt dat het komt. Vanaf 19:49 minuten. 

Daarna hebben we een korte discussie, waarin wij uitleggen waarom wij geen Switch hebben, ondanks dat wij het een heel mooi apparaat vinden. Vanaf 20:53 minuten.
Vervolgens bespreken we de games, die wij de afgelopen week gespeeld hebben. Onder andere Breath of the Wild komt voorbij. Vanaf 28:00 minuten.

De gehele podcast kan je hieronder beluisteren:

Ook zal de podcast op Soundcloud en de Podcast-app op iOS-apparaten beschikbaar zijn, gebruik hiervoor de zoekterm “DN.FM”.

We zijn benieuwd wat jullie van de podcast vonden. Laat ons weten wat jij denkt dat het geluid is en wat jij vindt van de besproken onderwerpen!