Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[UPDATE] Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon aangekondigd, exclusief voor 3DS

Junichi Masuda heeft bij de Pokémon Direct van vandaag twee nieuwe Pokémon-games voor de Nintendo 3DS aangekondigd, die dit jaar nog zullen verschijnen.

Junichi Masuda heeft bij de Pokémon Direct van vandaag twee nieuwe Pokémon-games voor de Nintendo 3DS aangekondigd, die dit jaar nog zullen verschijnen. 

Na de aankondiging van Pokken Tournament DX verraste Junichi Masuda kijkers met de aankondiging van Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon. Deze spellen spelen zich wederom af in de Alola-regio, maar vertellen een ander verhaal dan Sun en Moon, die vorig jaar verschenen zijn. Daarnaast zullen Ultra Sun en Ultra Moon nieuwe features hebben en kunnen trainers nieuwe Pokémon vinden die niet in het origineel voorkwamen.

Pokémon Ultra Sun en Ultra Moon verschijnen wereldwijd op 17 november 2017 voor Nintendo 3DS

[UPDATE]

Op de website van The Pokémon Company was heel even te zien dat er ook een Switch-versie zou komen, maar het bedrijf heeft laten weten dat dit een fout betreft. Zij hebben de volgende statement gegeven:

We would like to adress rumours based on a clerical error on the Pokémon press site. Pokémon Ultra Moon and Pokémon Ultra Sun are coming exclusively to the Nintendo 3DS family of systems and are not due for release on Nintendo Switch. This listing on the Pokémon press site was made in error and is not indicative of future plans. Please refer to the Pokémon Direct for the full details of the game.

https://youtu.be/ue-CBOrLnb0