Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mega Stone-code voor Pokémon Sun & Moon

Pokémon-trainers opgelet! Met behulp van een code kan je vijf Mega Stones binnen halen voor jouw Pokémon. Wees er snel bij!

Pokémon-trainers opgelet! Met behulp van een code kan je vijf Mega Stones binnen halen voor jouw Pokémon. Wees er snel bij!

In Pokémon X & Y werd het gebruik van Mega Stones geïntroduceerd. Door middel van een Mega Stone kan een Pokémon een tijdelijke evolutie aannemen, waardoor het zakmonstertje verbeterde statistieken krijgt. In de meest recente titel leek het gebruik van de Mega Stones verloren te gaan, maar het tegenoverstelde is werkelijkheid geworden. Met regelmaat worden codes vrijgegeven om Mega Stones binnen te halen voor Pokémon Sun & Moon. Dit is vandaag ook het geval.

De code “MATSUBUSA” zorgt ervoor dat je vijf Mega Stones kan krijgen. Het gaat om de volgende Mega Stones: Sceptilite, Blazikenite, Swampertite, Banettite en Cameruptite. Het is onduidelijk hoe lang de code actief blijft, treuzel dus niet te lang.