Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Switch versie Bulb Boy vanaf 6 juli beschikbaar in Amerika

Voor iedereen die niet kan wachten: De Switch versie van Bulb Boy is vanaf morgen beschikbaar in de Amerikaanse eShop. Andere regio's volgen later deze maand.

Voor iedereen die niet kan wachten: De Switch versie van Bulb Boy is vanaf morgen beschikbaar in de Amerikaanse eShop. Andere regio’s volgen later deze maand.

Bulb Boy is een point and click adventure game met een horror thema, die eerder al uitkwam op smartphones en PC. Na de aankondiging dat hij ook naar de Switch zou komen is Bulb Boy echter al een paar keer uitgesteld: eerst naar 20 en later naar 29 juni.  Het wachten lijkt nu echter bijna voorbij te zijn, aangezien de game morgen al op de Amerikaanse eShop zal verschijnen. Aangezien de Switch niet meer regio-gebonden is betekent dat in feite dat de game vanaf morgen voor iedereen beschikbaar is. De officiële Europese versie verschijnt later deze maand.

De eerste 10 minuten van Bulb Boy kun je hieronder bekijken.