Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Steamworld Dig 2 geeft extra content na 100% uitspelen

Er zal extra content beschikbaar worden wanneer je de game op 100% uitspeelt. Maar wat?

Er zal extra content beschikbaar worden wanneer je de game op 100% uitspeelt. Maar wat?

Steamworld Dig is sinds gisteren beschikbaar voor de Switch. Voor diegene die hem gehaald hebben had Image & Form een speciaal bericht, waaruit blijkt dat ze willen dat je er nogal even mee bezig bent. Ze verklaarden namelijk dat er extra content vrij te spelen is die pas beschikbaar wordt wanneer je de game op 100% hebt uitgespeeld.

One of the things we promised ourselves when we set out to make SWD2 was to include a big reward at the very end of the game. A chunk of bonus gameplay that justified getting to the core of what SWD2 is all about: exploration.

We thought it was a fun to surprise completionists this way, but now we realize that players deserve to know that completing the game 100% unlocks post-game content. Of course we’ll let players discover for themselves WHAT that is… suffice it to say that it is as surprising as it is challenging!

In de meeste gevallen is het behalen van een 100% complete game nogal een opgave, dus het is de vraag hoe lang het gaat duren voordat we weten om wat voor soort content het gaat. We houden je op de hoogte!