Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Inside aangekondigd voor de Switch

Nog meer puzzel avontuur voor je Switch.

Nog meer puzzel avontuur voor je Switch.

Inside, een prachtige puzzle-adventure game met een donkere ondertoon, komt naar de Switch. Dat heeft Director Art Jensen aan het Japanse blad Famitsu laten weten. De game kwam in 2016 uit voor verschillende platformen, waaronder de Xbox One, Steam en PS4. Deze werd destijds zeer goed ontvangen, onder andere vanwege de op ontdekking gebaseerde gameplay en de atmosferische art stijl. Het is het tweede project van ontwikkelaar Playdead, waarvan hun eerste project, Limbo, een soortgelijke game was. Ook deze werd destijds alom geprezen.

Het is nog niet duidelijk wanneer Inside op de Switch zal verschijnen. Hieronder kun je in ieder geval alvast de originele trailer bekijken.